kvalitet og god
kundeoppfølging

konkurransedyktige priser

Kontakt oss her

Eller ring oss på

55 70 67 77

Foldevegger

Fleksibilitet i et rom er en flott mulighet som stadig flere benytter seg av.
Noen mennesker foretrekker store åpne områder, mens andre foretrekker lukkede områder. DEKOs fleksible foldevegger sørger for begge alternativene og skaper et individuelt miljø. DEKO FV er den ideelle løsningen for rask, enkel deling. Med lydreduksjon på opptil 52 dB og et brannbehov på EI 30, er DEKO FV et perfekt valg. Foldeveggen brukes ofte i møte- og konferanserom, kontorenheter, kantiner og klasserom og i skole- og institusjonsbygg. Du bestemmer selv for antall tilkoblingsmoduler.
Med foldevegger kan man få i pose og sekk; åpne, innbydende rom og mer private, lukkede områder. Våre foldevegger fra danske DEKO er av høy kvalitet, og vi tilbyr mange forskjellige varianter.

DEKO FV Glass

Foldevegg i fullglass. Denne designfulle glassveggen er en sammenleggbar skilleveggen som gjør det for eksempel mulig å dele opp store enheter i mindre, der det ikke er noe øyeblikkelig krav til høyt lydreduksjonsnivå eller brannvurdering. DEKO FV Glass kan installeres sammen med faste skillevegger eller komplettere DEKO FG fullglasspartisjon.
De glaserte elementene leveres som standard i 10 mm herdet sikkerhetsglass med individuelle modulbredder på opptil 1000 mm. Andre typer og farger på glass kan innarbeides på forespørsel. Størrelsen på en DEKO FV Glass sammenleggbar skillevegg tilpasses den aktuelle åpningen. Du bestemmer selv for antall tilkoblingsmoduler.

DEKO FV2 Glass

Fullglass foldevegg med høyt lydreduksjonsnivå
Ønsker du et lyst rom med fleksibilitet til å skille av ved hjelp av skillevegger med så mye glass som mulig og et høyt lydreduksjonsnivå? Da er det ingen tvil.t DEKO FV2 Glasskillevegg er den perfekte løsningen. DEKO FV2 Glass er konstruert individuelt i henhold til dimensjonen og størrelsene på de glaserte panelene du trenger, med hensyn til størrelsen på skilleveggen. Den sammenleggbare skilleveggen kommer enten med enkle eller doble blader som er samlet i midten. Konstruksjonen er unik, bestående av aluminiumsprofiler og to lag med glass, som strekker seg helt til kanten av elementene. Sammen gir komponentene et attraktivt, maksimalt glasert område og en imponerende 47 dB lydreduksjon.