kvalitet og god
kundeoppfølging

konkurransedyktige priser

Kontakt oss her

Eller ring oss på

55 70 67 77

Glassvegger

Vi leverer glassvegger fra de anerkjente produsentene Deko og Time.
Alle glassvegger kan tilpasses i størrelse.
Vi leverer vegger i forskjellige lydklasse og brannklasse ihht moderne krav

  • Våre GLASSVEGGER

  • DEKO-FG
  • DEKO-FG Fire
  • DEKO FG Silent
  • DEKO FG2
  • DEKO-FG Newyorker Glassvegg
  • DEKO FG Natur
  • DEKO GV

DEKO-FG

DEKO FG glassvegg, består av ett lag glaserte paneler i full høyde, med slanke aluminiumsprofiler hvor glasset møter de tilstøtende bygningselementene.

DEKO-FG Fire

Brannklassifisert skillevegg i glass
Mange kunder ønsker tynne, brannsikre, Helglass skillevegger fra gulv til tak.
I denne sammenhengen er DEKO FG Fire ideell. Denne glassveggen er laget med ett lag brannklassifisert glass, og skaper et glasert skilleveggsystem med veldig smale profiler, der panelene møter de tilstøtende vegger, tak og gulv. Brannsikre skjøter mellom de inglassede panelene.

De glaserte elementene er montert i en slank, brannsikker aluminiumskonstruksjon, der de vertikale skjøtene mellom de glaserte panelene er tilgjengelige i tre typer: Profil, klar eller svart.

Som et partisjonssystem med patenterte profiler er DEKO FG Fire testet og klassifisert i samsvar med de nyeste europeiske sikkerhetsstandardene for brann.

DEKO FG Silent

Helglasert skillevegg i glass, med overlegen lydreduksjon. DEKO FG Silent glassvegg, egner seg best som skille mellom to områder med høyt støynivå, eksempelvis skoler, atrium i kontorbygg, treningssenter osv. Men kan også brukes der man tidligere ikke har brukt glassvegger pga behov for stillhet, det være seg biblioteker, sykehus, lesesaler, osv.

DEKO FG2

En elegant glassvegg med overlegen lydreduksjon
DEKO FG2 er en fullstendig glassert skillevegg og hat den samme elegante åpenheten som DEKO FG og maksimerer lysstrømmen med samme minimale design, utseende og fleksibilitet. FG2 har to lag glass, og gir et rom høy lydreduksjon.
DEKO FG2 består av to lag glaserte paneler i full høyde, med slanke aluminiumsprofiler der glasset møter de tilstøtende bygningselementene.

DEKO-FG Newyorker Glassvegg

DEKO FG New Yorker er en glassvegg med inspirasjon hentet fra den industrielle New York-stilen. Veggen baserer seg på vår standard DEKO FG med pålimte slanke sprosser. Derfor får du alle de positive egenskapene fra DEKO FG med i ny innpakning.

DEKO FG Natur

Helglassvegg med slanke treprofiler
I likhet med DEKO FG følger DEKO FG Nature de samme minimale designfunksjonene, men med treprofiler og «matchende» dørkarmer i tre. DEKO FG Nature består av ett lag med glasshøyde paneler i full høyde, ferdig med slanke treprofiler der glasset møter de tilstøtende bygningselementene.

DEKO GV

Glassvegg med dobbelt glass og med høyt lydreduksjonsnivå
En dobbeltglasert skillevegg og smale aluminiumsbeslag gir lette, romslige romformasjoner uten å måtte gå på akkord når det gjelder lyd- og brannkrav.

Med sin glassmonterte innretning med skilleveggen er DEKO GV spesielt egnet for kontorer, atriums og møterom, for ikke å nevne skole og institusjonsbygninger, med høye lydkrav. Det doble laget av glass og den betydelige avstanden mellom glasslagene gir lydreduksjon på opptil 47 dB.